dissabte, 19 de maig del 2012

Anem a la vaga!

Aquest dimarts dia 22 hi ha convocada una vaga a tots els nivells educatius, tant alumnes, professors, AMPA... I a més a nivell de tot l'Estat espanyol. Per fi se'n fa una de ben feta! Les universitats ja comneçaven a estar cansades de fer vagues i quedar-se soles, a més, la feina que hi ha d'organització darrere d'una vaga és molt gran, tant de difusió, persuació i finalment les manifestacions i actes del dia en si. Una feinada que ha anat desgastant els ànims dels universitaris, i que provocarà que ara, quan realment val la pena fer vaga perquè arriba a tot arreu de l'ensenyament, els universitaris no siguin tant actius. Tot i això veig amb bons ulls la convocatòria, i crec que serà molt seguida, perquè no pot ser que maltractin a professors i alumnes tal com ho estan fent.

2 comentaris:

  1. Discrepo amb el que dius sobre que els universitaris no són tan actius.
    Des del dia 25 hi ha vaga indefinida a la Facultat de Filosofia, Geografia i Història. Ja veurem com anirà, però s'han guanyat adeptes.
    És cansat cridar al desert, però sembla que tot i que estiguem cansats, encara tenim forces i guanyem terreny.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert que hi ha algunes universitats que continuen en peu de guerra, però al escriure aquesta entrada em vaig guiar pels comentaris d'universitaris que són amics meus i, pel que deien, a la universitat de Biologia costa bastant animar a la gent.
      Però la veritat és que tens tota la raó, sí que hi ha universitats que es van bolcar a i van participar activament a la vaga.

      Moltíssimes gràcies pel teu comentari!

      Elimina